İstanbul Gelişim Üniversitesi

Kariyer Merkezi

Gerçekleşen Etkinliklerimiz

Ele aldığımız konu ne olursa olsun, tüm atölye çalışmalarımızda öğrenen odaklı olmaya ve aktif katılımı destekleyen fasilitasyon yöntemleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Katılımcılarımız, öğrenme grupları oluşturarak, görüşlerini açıkça ifade edebiliyor ve farklı görüşler üzerinde tartışarak birlikte çözüm üretiyorlar.

Yaşayarak öğrenmenin gücüne inanıyoruz ve atölye çalışmalarımızda Yaşantısal Öğrenme araçları kullanıyoruz. Katılımcılarımız, katıldıkları aktivitelerde, iletişim, yaratıcı problem çözme, ekip çalışması, çatışma yönetimi, ikna gibi bir çok farklı alanda sosyal becerilerini değerlendirme ve güçlendirme fırsatı buluyorlar.

Atölye çalışmalarımız, tüm öğrencilerimizin, mezunlarımızın ve çalışanlarımızın katılımına açık olduğu için gruplarımız genellikle birbirlerini tanımayan kişilerden oluşuyor. Bu sayede üniversitemiz genelinde yeni dostlukların kurulmasına, iletişimin güçlenmesine ve katılımcılarımızın farklı bölümlere ilişkin bilgi sahibi olmasına fırsat doğuyor.