Belediye TV Stajyer ilanı

Belediye TV Stajyer ilanı

Belediye TV farklı birimlerde stajyer alımına başlamıştır.

Belediye TV olarak medya sektöründe tüm Türkiye ve Dünya'da yerel yönetimler ve belediyeciliği konu alan tek ulusal lisanslı medya kanalıyız. RTÜK tarafından teknik denetimlerimiz tamamlanmış olup, önümüzdeki günlerde TÜRKSAT üzerinden ulusal yayına çıkacağız. Şuan IP TV ve tüm sosyal medya araçlarından çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

Belediye TV’nin amacı tüm Türkiye ve Dünya’da sadece yerel yönetimlerin çalışmalarını ekrana taşıyan tematik bir televizyon kanalı olmasıdır. Belediye TV aracılığı ile halk, belediyeye ya da belediye başkanlarına iletmek istedikleri mesajları direkt olarak iletebilecektir. Yerel yönetimlerin birbirleri ile olan etkileşim ve iletişimini arttırarak ülke genelinde belediyeciliğe olumlu yönde katkı sağlayacaktır.

Stajyer öğrenci kabul edeceğimiz birimler:

Stüdyo (iki kişi)
Kameraman (2 kişi)
Montaj Kurgu (2 kişi)
Halkla İlişkiler (2 Kişi)
Sosyal Medya (4 kişi)

Müracaat ve Cv