MODATEKS BRODE SANAYİ VE TİCARET A.Ş İş İlanı Hakkında

MODATEKS BRODE SANAYİ VE TİCARET A.Ş İş İlanı Hakkında

Şirketimiz bünyesinde çalıştırmak üzere öğrenciliği devam eden ve part time iş arayan ''DIŞ TİCARET'' elemanı arayışımız mevcut (PARTTİME, STAJYER) sizlerle aradığımız kriterler konusunda iletişime geçmek isterim. (İrtibat : 0506-062-47-05).

Aranan Nitelikler

• Tüm Dış Ticaret süreçlerinin yönetimi.
  • Yapılan tüm dış ticaret işlemlerinin yönetimin, iç departmanların ve yurt dışı müşterilerimize uygun olarak alternatifli raporlanmasının sağlanması.
  • Satın Alma-Satış Departmanı, Muhasebe-Finans Departmanı ve diğer departmanlar ile sağlıklı ve çözüm odaklı iletişimin sağlanması.
  • Firmanın tanıtım faaliyetlerinin(Broşür, Katalog, Görsel Medya vb.) tasarım ve koordinasyonunun yapılması.
  • Sosyal medya yönetimini gerçekleştirebilecek çalışma arkadaşları aramaktayız.

İş Tanımı

• Seyahat engeli bulunmayan,
  • Yazılı ve sözlü iletişim becerileri güçlü, temsil yeteneğine sahip olan,
  • Programlı, düzenli, çözüm odaklı çalışan, Ekip çalışmasına yatkın,
  • Detaylara önem veren, titiz, dikkatli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş,
  • Ana dil seviyesinde İspanyolca / Rusça / Fransızca / Arapça dillerinden bir veya birkaçını ve ileri seviyede İngilizce bilen çalışma arkadaşları aramaktayız.