TGS Yer Hizmetleri Part-Time İş İlanı Hakkında

TGS Yer Hizmetleri Part-Time İş İlanı Hakkında

İstanbul Havalimanı ‘nın Mart Ayında tam olarak faaliyete gireceğinden yeni alanda yolcularımızın yaşayacağı sıkıntıları en aza indirmek için 18-25 yaş arası, öğrenci, yapılacak İngilizce sınavında en az A1 seviyesinde olan, akıcı İngilizce konuşabilen, vardiyalı çalışmaya yatkın part time çalışacak personel alınacaktır.

TGS Yer Hizmetleri A.Ş.'nin Part-Time İş İlanı aşağıdadır.

Ekli evrakların gönderileceği adres: kariyer@gelisim.edu.tr

İstanbul Havalimanı ‘nın Mart Ayında tam olarak faaliyete gireceğinden yeni alanda yolcularımızın yaşayacağı sıkıntıları en aza indirmek için 18-25 yaş arası, öğrenci, yapılacak İngilizce sınavında en az A1 seviyesinde olan, akıcı İngilizce konuşabilen, vardiyalı çalışmaya yatkın part time çalışacak personel ihtiyacı hasıl olmuştur.

İstanbul Havalimanı ‘nda yolcuları yönlendirmek üzere görevlendirmek için part time personel istihdamının sağlanmasına istinaden, TGS Yer Hizmetleri A.Ş. kriterlerine haiz aday arama süreçlerimizin devam etmektedir. Konuyla ilgili ekte yer alan formatta bilgilerini eksiksiz dolduran adaylar değerlendirmeye alınacaktır.

Değerlendirme sonucu uygun görülen adayların istihdam edileceği hususunu bilgilerinize arz ederiz.

Müracaat Evrakları aşağıdadır, eksiksiz doldurulması gerekmektedir.
Yönlendirme Memuru İş Tanımı
TGS Part-Time Müracaat Formu