Kariyer Geliştirme Merkezi -

1.   Kariyer Geliştirme Merkezi
  2. Duyurular

Birevim Birlikte Kariyer Projesi Hakkında

Birevim'in yeni mezunlara yönelik dopdolu bir staj programı ile karşınızdayız: Birlikte Kariyer! Mezuniyetinizle beraber hedefinize en uygun alanda kendinizi geliştirmek ve kariyerinize yön vermeyi hedefliyorsanız bu program tam size göre. Birevim'in deneyimlerle ve fırsatlarla dolu staj programında sizleri neler bekliyor?

Birevim'in yeni mezunlara yönelik dopdolu bir staj programı ile karşınızdayız: Birlikte Kariyer!  Mezuniyetinizle beraber hedefinize en uygun alanda kendinizi geliştirmek ve kariyerinize yön vermeyi hedefliyorsanız bu program tam size göre.
  • Finans, Pazarlama, Kurumsal İletişim, İnsan Kaynakları, Denetim, Yazılım, Raporlama ve Hukuk departmanlarında kariyer fırsatı,
  • E-öğrenme ve sınıf içi eğitimlere katılarak sürekli gelişim,
  • Alanınla ilgili her süreci deneyimleme imkânı,
  • Takım çalışmaları halinde parlak fikirler, yeni projeler üretme fırsatı,
  • Birevim’in gelişim odaklı kariyer yönetimi sayesinde mesleki gelişime katkı.

Lisans mezunu ya da yüksek lisans öğrencisiysen, Tasarruf Finans sektöründe deneyim kazanmak istiyorsan, 27 yaşını aşmamış ve iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahipsen tek yapman gereken başvuru formumuzu 25 Kasım'a kadar doldurmak.

birevim