GKR YURTDISI EGITIM DANISMANLIK Yurtdışı eğitim Danışmanı (Yetiştirilmek üzere)

GKR YURTDISI EGITIM DANISMANLIK Yurtdışı eğitim Danışmanı (Yetiştirilmek üzere)

GKR YURTDISI EGITIM DANISMANLIK Yurtdışı eğitim Danışmanı (Yetiştirilmek üzere) en az önlisans mezunu İngilizce bilen eleman arıyor.

Ülkemizin gelişen ve büyüyen yurtdışı eğitim sektöründe kariyer yapmak, az bilenen bu mesleği öğrenmek, ister misiniz ?

Özgeçmişinizi bize gönderin, belkide bir sonraki takım arkadaşımız siz olursunuz ?

İşin Tanımı : Bu pozisyonda çalışmak için istekli arkadaşlar
                    •    Yurt dışı eğitim hizmetlerimizin tüm kayıt süreçlerini öğrenecekler,
                    •    Öğrenciler görüşmeleri katılarak tecrübe kazanacaklar,
                    •    İngiltere, İrlanda, Amerika, Avustralya, Kanada ve Malta gibi farklı ülkesindeki okulları ve eğitim sistemlerini tanıyıp, aday öğrencilerin başvuru formlarının doldurulmasından ve kayıt konaklama, seyahat ve vize işlemlerinin yapılmasını öğreneceklerdir,

Adaylarda aradığımız özellikler;
1. En az ön lisans mezunu olmak,
2. İngilizce bilmek (özellikle okuma ve yazma yetenekleri bizim açımızdan önemlidir.)
3. 35 yaşını aşmamış olmak,
4. Microsoft Office programlarına hakim olmak, ofis gereçlerini kullanabilmek, iyi bir internet kullanıcısı olmak,

Çalışma şekli : Tam zamanlı

Çalışma Adresi : Halaskargazi Cad. Günaydın No.195 K.7 D.7 Şişli, Istanbul

Başvuru Şekli : Lütfen resimli özgeçmişinizi info@gkredu.com adresine gönderiniz. Sadece e-mail ile başvurular değerlendirilecektir.