Mülakat Provası

Mülakat Provası

Mülakata Hazırlık Atölyesi

Nitelikli iş gücünün giderek artması, yeni mezunlar için 'iş bulma' sürecini her geçen gün biraz daha zorlaştırıyor.
İş müracatının ön aşamalarını geçip sıra mülakata geldiğinde ise, yeni bir mücadele başlıyor: Mülakatta başarılı olmak.
En iyi ekip arkadaşlarını seçmeye çalışan işe alım uzmanları, işe alım sürecinde kritik öneme sahip mülakat aşamasını büyük bir titizlikle ele alıyor ve farklı teknikler kullanıyorlar.
En bilimsel işe alım teknikleri arasında yer alan ve kurumsal firmaların son zamanlarda daha fazla tercih ettikleri Yetkinlik Bazlı Mülakat, adayın davranışlarına odaklanılan bir mülakat tekniğidir.
Bu atölye çalışmasına katılarak, Yetkinlik Bazlı Mülakat başta olmak üzere, karşılaşabileceğiniz farklı mülakat tekniklerine ilişkin bilgi sahibi olabilir ve provalara katılarak kendinizi geliştirme fırsatı bulabilirsiniz.
Öğrencilerimiz ve mezunlarımız için ücretsiz olan bu atölye çalışmasına katılmak için bir e-posta göndermeniz yeterli.
kariyer@gelisim.edu.tr