Kariyer Geliştirme Merkezi -

2. Duyurular

ARÇELİK Staj Başvurusu Hakkında

Üniversite Stajları

Arçelik Fresh Start Staj Programı öğrenciler için yeni bir başlangıçtır. Üniversitede teorisi öğretilen bilgilerin 2 ay boyunca dünyada birçok ülkede pazar lideri olan bir teknoloji firmasında pratikte deneyimlenmesidir. Başvuru dönemi sonrasında birçok aşamayı geçerek programa katılma fırsatı yakalayan 3.ve 4. sınıf öğrencileri staj süreleri boyunca danışman eşliğinde bir projede yer alma şansına sahip olurlar. Aynı zamanda en az 20 iş günü sigortası üniversitesi tarafından karşılanarak zorunlu stajını şirketimizde tamamlamak isteyen tüm öğrenciler de Fresh Start Staj Programına başvuruda bulunabilirler.

Başvurular 21 Ocak – 15 Mart tarihleri arasında bit.ly/ArcelikFreshStart2019 mikro sitesi üzerinden alınmaktadır.