Turna.com Burs ve Staj İmkanı Ödüllü Proje Yarışması

Turna.com’ un ödüllü proje yarışmasına katıl; hem burs kazan hem de sektörün teknoloji lideri Turna.com ‘da staj yapma hakkına sahip ol!

Katılımcı Şartları:

Türkiye’deki üniversitelerin lisans ve yüksek lisans bölümlerinde okuyan Türk veya yabancı uyruklu öğrenciler katılabilir.

Proje Konusu:

Turna.com‘da İş Geliştirme Direktörü olarak çalışıyorsun ve toplamda 1.000.000 TL bütçen var. Amacın Turna.com’u 1 yıl içinde, Türkiye dışındaki ülkelere açmak, uluslararası pazarlarda Turna.com’un bilinirliğini artırmak ve Türkiye dışı pazarlarda satış hacmini yükseltmek.

Aşağıdaki soru başlıkları, projeni oluşturmakta sana yardımcı olacak:

1- İlk olarak hangi ülke ya da bölgede faaliyet göstereceksin?  Neden?
2- Seçtiğin ülke ile ilgili nasıl bir fizibilite çalışması yürüteceksin?
3- Fizibilite sonrasında nasıl bir strateji planlayacaksın?
4- Stratejinde hangi araçları ve kanalları kullanacaksın?
5- 1.000.000 TL bütçeyi nasıl kullanacaksın?

Başvuru ve Değerlendirme Şartları:

Başvuru süreci 20 Mart 2020 Cuma günü sona erecektir.
Proje sunumun ile birlikte özgeçmişini ve iletişim bilgilerini info@turna.com adresine “Turna Projem” başlığı ile iletebilirsin.
Sunumunu Türkçe veya İngilizce hazırlayabilirsin.
Finale kalan 5 aday ile iletişime geçip sunum için ofisimize davet edeceğiz.
Kazanan yarışmacıların projelerini 2 Nisan 2020 Perşembe günü https://www.turna.com/turnaprojem sayfasında ilan edeceğiz.

ÖDÜLLER:

Birincilik Ödülü              : 5 Ay Süresince Aylık 1.250 TL Burs & Turna.com ’da Staj Yapma Fırsatı
İkincilik Ödülü               : 2.000 TL Değerinde Turna Puan & Turna.com ’da Staj Yapma Fırsatı
Üçüncülük Ödülü          : 1.000 TL Değerinde Turna Puan & Turna.com ’da Staj Yapma Fırsatı
Dördüncü ve Beşinci Projelerin Sahiplerine Turna.com’da Staj Yapma Fırsatı