2020-2021 Etkinliklerimiz

2. İçerik

2020-2021 Etkinliklerimiz

Kampüste İşe Alım Günleri (05.10.2021-06.10.2021)

100’den  fazla  İstanbul Gelişim Üniversitesi Mezunlarının katılımıyla Kale Yapı şirketi tarafından mülakat gerçekleştirilmiştir.
Mülakat sonucu birçok mezun istihdam edilmiştir.

işe alım günleri      işe alım günleri

Sağlıkta Kariyer Günleri (13.10.2021)

J Blok Mehmet Akif ERSOY salonunda düzenlenen Sağlıkta Kariyer Fuarı’na birçok kurum katılım göstermiştir. Mezunlarımız ve öğrencilerimiz kurumlar ile birebir görüşme sağlamış, özgeçmişlerini teslim ederek iş ve staj imkanlarından faydalanmışlardır.
Sayın Rektör Yardımcısı Prof Dr. Nail ÖZTAŞ,  Sayın Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat MUTUŞ, Sayın Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel BARUT, Sayın Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Arda ÖZTÜRKCAN ve Sayın Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sarp GÜNERİ kurumlara plaketlerini takdim etmiştir.

Kurumlar
  • MEDİCANA HASTANESİ
  • FLORYA HASTANESİ
  • BHT CLİNİC
  • DÜNYAGÖZ HASTANESİ
  • XPM
  • SCALP AESTHETİC CENTER
  • ACIBADEM SİGORTA
  • İBB
  • GEBZE HAYAT TIP MERKEZİ
  • BİRİNCİ GÖZ HASTANESİ
  • BEYAZ KALEM KURS MERKEZİ
  • BRİTİSH TİME
  • İDİS İŞİTME CİHAZLARI
  • CENGİZ DEDE ÖZEL EĞİTİM
  • ACIBADEM SAĞLIK GRUBU
sağlıkta kariyer günleri

Özgeçmiş Hazırlama Atölyesi (09.11.2021)

Özgeçmiş, iş başvurularında olumlu bir ilk izlenim uyandırman ve profesyonel olarak kendini karşındaki insana göstermen için en önemli araçlardan biridir.
Sahip olduğun beceriler ile başvurduğun pozisyonun gerektirdiği nitelikler arasında bağlantı kurman için bir en önemli fırsatlardan biridir.

Özgeçmişi hazırlayıp göndermenin amacı, iş/staj mülakatına gönderdiğiniz şirketten bir geri dönüş davetiyesi almaktır.
Yani alında özgeçmiş  iş/staj bulma sürecindeki en önemli adımlardan  ilki ve bu yüzden en önemli aşamadır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kariyer Merkezi Uzmanları tarafından  mezunlarımıza ve öğrencilerimize sertifikalı Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi verilmiştir.

özgeçmiş hazırlama günleri      özgeçmiş hazırlama günleri

Problem Çözme ve Zaman Yönetimi (09.11.2021)

Eğitmen, Yazar Erim HISIM tarafından öğrenciler ve mezunlara sertifikalı Problem Çözme ve Zaman Yönetimi eğitimi verilmiştir. 200’e yakın öğrenci ve mezun katılım göstermiştir.

problem çözme ve zaman yönetimi      problem çözme ve zaman yönetimi

Uygulamalı Stres Yönetimi Eğitimi (11.11.2021)

İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Yüksek lisans Mezunumuz Uzman Psikolog Edagül DURSUN tarafından Kariyer Geliştirme Merkezi’nin lider öğrencileri olan Akran Mentorlere Uygulamalı Stres Yönetimi Eğitimi verilmiştir.

uygulamalı stres yönetimi      uygulamalı stres yönetimi
UZMAN BULUŞMALARI ZİRVESİ SERİSİ (09.08.2021-10.08.2021)

Uzman Buluşmaları 1, Instagram canlı yayında 4 oturum şeklinde gerçekleşmiştir. Girişimci olmak isteyen öğrenci ve mezunlar için Hadi Bilgi Yarışması Kurucu Ortağı Gökhan ÖRÜN, bilişim bölümü öğrenci ve mezunları için ASUS Türkiye Sistem İş Müdürü Özge KILIŞ GÜLER, havacılık öğrencileri ve mezunları için TÜBİTAK Sage Müdürü Gürcan OKUMUŞ ve Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Cenk ŞEN, tüm öğrencilere ve  mezunlara motivasyon ve verimli çalışmanın yollarını anlatan Gri KOÇ ile yayın gerçekleştirilmiştir. Yayına 500 kişi katılım göstermiştir.

Uzman Buluşmaları 2, Instagram  canlı yayında 2 oturum şeklinde gerçekleşmiştir. Nöro Sağlık Beyin Araştırmaları ve Uygulamaları Merkezi kurucusu Dr. Kerem DÜNDAR ve Eğitimci, Profesyonel Koç, Konuşmacı Ahmet Şahin AKBULUT ile yayın gerçekleştirilmiştir. 100’e yakın öğrenci ve mezun katılım göstermiştir.

Uzman Buluşmaları 3, Instagram  canlı yayında gerçekleşmiştir. Uçak Mühendisi ve Boarding Info Blog sayfası kurucusu olan Muhammed YILMAZ mezun ve öğrencilere kariyeriyle ilgili bilgiler paylaşmıştır.

nasıl olunur

Mezun-Öğrenci Danışmanlıkları (26.10.2021)

İstanbul Gelişim Üniversitesi J Blokta yer alan Winter Garden’da mezunlara  ve öğrencilere bireysel danışmanlık hizmeti verilmiştir.

Mezun-Öğrenci Danışmanlıkları      Mezun-Öğrenci Danışmanlıkları

Saha Expo Fuarı'nda Tübitak Sage Ziyareti (12.11.2021)

Kariyer Geliştirme Merkezi’nin özellikle son sınıfta olan lider öğrencileri ile birlikte Savunma Sanayi Fuarı’nda TÜBİTAK SAGE Müdürü Gürcan OKUMUŞ ile toplantı gerçekleştirilmiştir.      Kariyer Geliştirme Merkezi’nin özellikle son sınıfta olan lider öğrencileri ile birlikte Savunma Sanayi Fuarı’nda TÜBİTAK SAGE Müdürü Gürcan OKUMUŞ ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

Bilişimde Sektör Buluşması(07.12.2021)

Bilişimde Sektör Buluşması etkinliğimiz kapsamında çok değerli uzmanlar ile bir araya geldik. Etkinliğimiz üç gün üst üste 'Sınıfta Uzman Buluşması' projesi kapsamında farklı uzmanlık alanlarına sahip isimler ile birlikte uygulamalı eğitimlerimizi yaparak gerçekleştirdik.

. NET EĞİTİMİ VE BİLİŞİMDE SEKTÖR BULUŞMASI

Çelik Kanatlar Havacılık Paneli (20.12.2021-21.12.2021)

Kariyer Merkezi-Mezun Ofisi ve Akran Mentorler olarak yılın en büyük Havacılık Etkinliği gerçekleştirildi.

Bu bağlamda 20-21 Aralık tarihlerinde saat 10.00-16.00 arasında 2 gün sürecek Çelik Kanatlar Havacılık Paneline birçok yönetici, insan kaynakları ve sektörden duayen kişiler öğrenci ve Mezunlar ile bir araya geldiler.
Aynı zamanda panelde birçok sponsor  stant  açarak ve çekiliş ile öğrencilere ve mezunlara binlerce liralık hediyeler verdiler.

havacılık

havacılık      havacılık